dđề tiếng anh lớp 7



Bộ 100 Đề thi đua Tiếng Anh 7 năm học tập 2023 - 2024 tiên tiến nhất Học kì 1, Học kì 2 của tất cả phụ thân cuốn sách Global Success, Friends plus, iLearn Smart World, Explore English bao gồm đề thi đua thân thích kì, đề thi đua học tập kì sở hữu đáp án cụ thể, rất rất sát đề thi đua đầu tiên canh ty học viên ôn luyện & đạt điểm trên cao trong số bài xích thi đua Tiếng Anh 7.

Đề thi đua Tiếng Anh 7 năm 2023 (có đáp án, mới nhất nhất)

Quảng cáo

Bạn đang xem: dđề tiếng anh lớp 7

Xem test Đề GK2 Anh 7 Global Xem test Đề GK2 Anh 7 Smart Xem test Đề HK2 Anh 7 Global Xem test Đề HK2 Anh 7 Smart Xem test Đề HK2 Anh 7 Friends

Chỉ kể từ 150k mua sắm hoàn toàn cỗ Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success, iLearn Smart World bạn dạng word sở hữu lời nói giải chi tiết:

  • B1: gửi phí vô tk: 0711000255837 - NGUYEN THANH TUYEN - Ngân sản phẩm Vietcombank (QR)
  • B2: Nhắn tin yêu cho tới Zalo VietJack Official - nhấn vô đây nhằm thông tin và nhận đề thi
  • Top 10 Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì một năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề thi đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì hai năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

  • Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề) (sách mới)

    Xem đề thi

  • Top 10 Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 năm 2023 (sách mới)

    Xem đề thi

Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 Global Success - Kết nối tri thức

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Global Success sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề thi đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Global Success sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Global Success sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 Friends plus - Chân trời sáng sủa tạo

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Friends plus sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề thi đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Friends plus sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Friends plus sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Friends plus sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 iLearn Smart World

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề thi đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề thi đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 Smart World

    Xem đề thi


Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 Explore English - Cánh diều

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Explore English sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Học kì 1

  • Đề thi đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Explore English sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Explore English sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Học kì 2

  • Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Explore English sở hữu đáp án (10 đề)

    Xem đề thi


Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 Right on!

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề thi đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề thi đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 Right on!

    Xem đề thi


Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 English Discovery

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 1

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 1

  • Đề thi đua Cuối kì 1 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì 2

  • Đề thi đua Giữa kì 2 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi

- Đề thi đua Tiếng Anh 7 Cuối kì 2

  • Đề thi đua Cuối kì 2 Tiếng Anh 7 English Discovery

    Xem đề thi




Lưu trữ: Đề thi đua Tiếng Anh 7 sách cũ

  • Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 sở hữu đáp án năm 2023 (18 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ 21 Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa học tập kì một năm 2023 chuyên chở nhiều nhất

    Xem đề thi

  • Đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa học tập kì một năm 2023 sở hữu ma mãnh trận (18 đề)

    Xem đề thi

  • Đề thi đua tham khảo unique đầu xuân năm mới lớp 7 môn Tiếng Anh năm 2023 (10 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề thi đua Giữa kì 1 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề thi đua Học kì 1 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • [Năm 2023] Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 Thông tư 22 sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì một năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 Học kì một năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 Giữa kì hai năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Bộ đề thi đua Tiếng Anh 7 Học kì hai năm 2023 (15 đề)

    Xem đề thi

  • Đề thi đua Tiếng Anh 7 mới nhất Giữa Học kì 1 sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

  • Đề thi đua Học kì 2 Tiếng Anh 7 mới nhất sở hữu đáp án (5 đề)

    Xem đề thi

Bộ đề thi đua học viên giỏi

  • Bộ đề thi đua học viên chất lượng tốt Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề)

  • Bộ Đề ôn thi đua học viên chất lượng tốt Tiếng Anh 7 năm 2023 (10 đề)

Bộ Đề thi đua Tiếng Anh mới nhất lớp 7 năm 2023




Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua Giữa học tập kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới nhất lớp 7

Thời gian giảo thực hiện bài: phút

(Đề thi đua số 1)

A – USE OF LANGUAGE.

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. charity       B. chemistry       C. chemical       D. mechanic

2. A. help       B. benefit       C. elderly       D. prefer

3. A. provide       B. individual       C. situation       D. children

4. A. tutor       B. student       C. university       D. discuss

II. Choose the correct answers.

5. We should follow the activities from doctors and health ______ in order to tát keep fit.

A. managers

B. workers

C. people

D. experts

6. Let’s help the street children because they have bad _______.

A. live

B. living conditions

C. ways of life

D. earnings

7. They have decided to tát ride to tát work _______ it is good for their health and the environment.

A. sánh

B. but

C. although

D. because

8. Our school has a programme to tát _______ children from poor families in Ho Chi Minh City.

A. ask

B. offer

C. tutor

D. volunteer

9. Americans _______ the tradition of volunteering and helping one another since the early days of the country.

A. have had

B. has had

C. had

D. to tát have

10. Traditional volunteer activities include _______ money for people in need, cooking and giving food.

A. rising

B. raising

C. getting

D. taking

11. Junk foods are high in fat, sodium and sugar, which can lead to tát ______.

A. fever

B. allergy

C. obesity

D. stomachache

12. Lack of Vi-Ta-Min E can cause skin diseases and ______.

A. tired

B. tiring

C. tiredness

D. tireless

13. If you choose sewing as your hobby, you will ________ your own clothes.

A. get

B. bởi

C. take

D. make

14. My brother doesn’t lượt thích ice-skating because he thinks it is ________.

A. dangerous

B. danger

C. in danger

D. endangered

III. Put the verbs in brackets in the correct verb tense: the Present Perfect or Past Simple.

15.I (meet) ………………………………………. Robert at the supermarket this morning.

16. Nancy (be)……………………………………. to tát Viet Nam several times.

17. I (not see) ……………………………………….. your brother yet.

18. When (your father/ give up) ……………………………………….. smoking?

19. I ………………………………………. (be) in London when I was a child.

B– READING.

IV. Read the passage and then decide whether the statements are true (T) or false (F).

Volunteering is one of the things that are very useful to tát you. To your future bosses, volunteer work shows that you are interested in both the world and your future.

Although volunteer work does not bring you money, it gives you a time to tát learn social skills and make a difference in our community.

Volunteers have the chance to tát teach English, arts, and sports for homeless children. They also help children with health problems, especially children who cannot see, hear and speak.

20. Doing volunteer work is very useful to tát you………….

21. Volunteering is good for your future job. ………….

22. You can earn a lot of money from volunteering. ………….

23. Volunteers can help homeless children to tát learn English, arts, and learn how to tát play sports. ………

24.Volunteers only help healthy children. ………….

V. Read the passage and answer the questions.

Along with jogging and swimming, cycling is the best all-round forms of exercise. It can help to tát increase your strength and energy, giving you a stronger heart. You don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling. It is also a good khuông for people with a pain in your feet or your back. You should start your hobby. Doing too quickly can have bad effects.

You should cycle twice or three times a week. If you find you are in pain, you will stop and take a rest.

25. Why is cycling a good khuông of exercise?

............................................................................................

26. Why might people with a pain in the back go cycling?

............................................................................................

27. What will happen if you bởi too quickly?

............................................................................................

C – WRITING.

VI. Make correct sentences from the words and phrases given.

28. When/ you/ start/ hobby?

............................................................................................

29. so far/ we/ ask/ people/ donate/ books and clothes/ the poor children.

............................................................................................

30. I/ think/ future/ people/ take up/ more/ outdoor activities.

31. My best friend/ not/ like/ mountain climbing/ because/ he/ afraid/ heights.

............................................................................................

VII. Complete the second sentence sánh that it has the same meaning as the first one.

32. She has never met such a kind man before.

⇒ He is............................................................................................

33. His hobby is collecting toy cars.

⇒ He collects............................................................................................

34. It isn’t necessary to tát finish the work today.

⇒ You don't............................................................................................

Đáp án và Hướng dẫn thực hiện bài

A

I

1. A

A. charity/ˈtʃærəti/

B. chemistry/ˈkemɪstri/

C. chemical/ˈkemɪkl/

D. mechanic/məˈkænɪk/

Phương án A phần được gạch ốp chân phân phát âm là /tʃ/, sót lại phân phát âm là /k/

2. D

A.help/help/

B.benefit/ˈbenɪfɪt/

C. elderly/ˈeldəli/

D. prefer/prɪˈfɜː(r)/

Phương án D phần được gạch ốp chân phân phát âm là /ɪ/, sót lại phân phát âm là /e/

3. A

A. provide/prəˈvaɪd/

B. individual/ˌɪndɪˈvɪdʒuəl/

C. situation/ˌsɪtʃuˈeɪʃn/

D. children/ˈtʃɪldrən/

Phương án A phần được gạch ốp chân phân phát âm là /aɪ/, sót lại phân phát âm là/ɪ/

4. D

A. tutor/ˈtjuːtə(r)/

B. student/ˈstjuːdnt/

C. university/ˌjuːnɪˈvɜːsəti/

D. discuss/dɪˈskʌs/

Phương án D phần được gạch ốp chân phân phát âm là /ʌ/, sót lại phân phát âm là /juː/

II

5. D

manager (n): quản lý và vận hành

worker (n): công nhân

people (n): người xem

expert (n): thường xuyên gia

Tạm dịch: Chúng tao nên tuân theo gót những hoạt động và sinh hoạt kể từ chưng sĩ và những Chuyên Viên sức mạnh để giữ lại dáng vẻ.

6. B

live (v): sinh sống

living conditions (n): ĐK sống

ways of life (n): lối sống

earnings (n): thu nhập

Tạm dịch: Hãy hỗ trợ trẻ nhỏ trên phố vì như thế bọn chúng sở hữu ĐK sinh sống tệ.

7. D

A. sánh + S + V: vậy nên…

B. but + S +V: nhưng…

C. although + S + V: tuy nhiên

D. because + S + V: vì chưng vì…

2 mệnh đề mùng ý nghĩa sâu sắc vẹn toàn nhân – thành quả => người sử dụng “because”

Tạm dịch: Họ đang được ra quyết định giẫm xe cộ đi làm việc chính vì nó chất lượng tốt mang lại sức mạnh và môi trường thiên nhiên.

8. C

A. ask (v): đòi hỏi, yên cầu

B. offer (n): đề nghị

C. tutor (v): gia sư, dạy dỗ kèm cặp

D. volunteer (v): tình nguyện

Tạm dịch: Trường học tập của công ty chúng tôi sở hữu một công tác nhằm dạy dỗ kèm cặp trẻ nhỏ kể từ những mái ấm gia đình nghèo đói ở TP.HCM Sài Gòn.

9. A

Dấu hiệu: “since” – Tính từ lúc khi

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi đang được xẩy ra vô vượt lên khứ và còn tiếp nối cho tới lúc này.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2.

Tạm dịch: Người Mỹ đang được sở hữu truyền thống lâu đời thao tác tự nguyện và hỗ trợ nhau kể từ những ngày đầu của giang sơn.

10. B

raise money: tạo nên quỹ

Tạm dịch: Các hoạt động và sinh hoạt tự nguyện truyền thống lâu đời bao hàm tạo nên quỹ mang lại những người dân cần thiết , nấu nướng và phân phát món ăn.

11. C

A. fever (n): xót

B. allergy (n): dị ứng

C. obesity (n): mập phì

D. stomachache (n): nhức bụng

Tạm dịch: Thức ăn thời gian nhanh sở hữu nồng độ hóa học mập, natri và đàng cao loại tuy nhiên hoàn toàn có thể kéo theo mập phì.

12. C

Trước “and” là danh kể từ “skin diseases” ⇒ điểm rỗng tuếch cần thiết điền danh từ

A. tired (adj): mệt rũ rời

B. tiring (adj): mệt nhọc mỏi

C. tiredness (n): sự mệt rũ rời

D. tiredless (adj): ko mệt nhọc mỏi

Tạm dịch: Thiếu Vi-Ta-Min E hoàn toàn có thể tạo ra dịch về domain authority và sự mệt rũ rời.

13. D

make clothes: thực hiện đi ra quần áo

Tạm dịch: Nếu các bạn lựa chọn may vá như sở trường của tôi, các bạn sẽ thực hiện đi ra ăn mặc quần áo mang lại chủ yếu các bạn.

14. A

A. dangerous (adj): nguy hại

B. danger (n): sự nguy khốn hiểm

C. in danger : gặp gỡ nguy hại

D. endangered (adj): nguy hại tuyệt chủng

Tạm dịch: Anh trai tôi ko mến trượt băng vì như thế anh ấy nghĩ về nó nguy hại.

III

15. have met

Cách dùng: Diễn mô tả một hành vi xẩy ra vô vượt lên khứ tuy nhiên ko xác lập, và mong muốn nhấn mạnh vấn đề vô thành quả.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2

Tạm dịch: Tôi đang được gặp gỡ Robert ở khu chợ sáng sủa ni.

16. has been

Cách dùng: Diễn mô tả một hành vi xẩy ra vô vượt lên khứ tuy nhiên ko xác lập, và mong muốn nhấn mạnh vấn đề vô thành quả.

Cấu trúc: S + have/ has + Vp2

Tạm dịch: Nancy đã đi đến nước ta một vài ba chuyến.

17. haven’t seen

Cách dùng: Diễn mô tả một hành vi xẩy ra vô vượt lên khứ, kéo dãn dài cho tới lúc này và hoàn toàn có thể nối tiếp xẩy ra vô sau này.

Cấu trúc câu phủ định: S + haven’t/ hasn’t + Vp2 + yet.

Tạm dịch: Tôi vẫn ko gặp gỡ anh trai bản thân.

18. did your father give up

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi đang được xẩy ra và kết đôn đốc vô vượt lên khứ

Cấu trúc câu hỏi: Wh/H + did + S + V_nguyên thể?

Tạm dịch: Ba của chúng ta quăng quật thuốc lá Khi nào?

19. was

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi đang được xẩy ra và kết đôn đốc vô vượt lên khứ

Cấu trúc: S + was/ were …

Tạm dịch: Tôi đang được ở London Khi tôi còn nhỏ.

B

IV

20. T

Làm việc tự nguyện rất rất hữu ích mang lại bạn

Thông tin: Volunteering is one of the things that are very useful to tát you.

Tạm dịch: Tình nguyện là một trong những trong mỗi việc làm rất rất hữu ích so với các bạn.

21. T

Làm tự nguyện chất lượng tốt mang lại việc làm sau này của chúng ta.

Thông tin: To your future bosses, volunteer work shows that you are interested in both the world and your future.

Tạm dịch: Đối với những ông công ty sau này của chúng ta, việc làm tự nguyện đã cho chúng ta thấy rằng các bạn quan hoài tới cả trái đất và sau này của tôi.

22. F

Bạn hoàn toàn có thể dò thám thật nhiều chi phí từ các việc thực hiện tự nguyện.

Thông tin: Although volunteer work does not bring you money,…

Tạm dịch: Mặc mặc dù việc làm tự nguyện ko tạo nên chi phí cho mình,…

23. T

Những tự nguyện viên hoàn toàn có thể canh ty người vô gia cư học tập giờ đồng hồ Anh, nghệ thuật và thẩm mỹ và học tập thực hiện thể này nhằm nghịch ngợm thể thao.

Thông tin: Volunteers have the chance to tát teach English, arts, and sports for homeless children.

Tạm dịch: Các tự nguyện viên sở hữu thời cơ dạy dỗ giờ đồng hồ Anh, nghệ thuật và thẩm mỹ và thể thao mang lại trẻ nhỏ vô gia cư.

24. F

Những tự nguyện viên chỉ hỗ trợ những đứa con trẻ mạnh bạo.

Thông tin: They also help children with health problems, especially children who cannot see, hear and speak.

Tạm dịch: Họ cũng canh ty trẻ nhỏ sở hữu yếu tố về sức mạnh, nhất là trẻ nhỏ ko thể nhìn, nghe và thưa.

Dịch đoạn văn:

Tình nguyện là một trong những trong mỗi việc làm rất rất hữu ích so với các bạn. Đối với những ông công ty sau này của chúng ta, việc làm tự nguyện đã cho chúng ta thấy rằng các bạn quan hoài tới cả trái đất và sau này của tôi. Mặc mặc dù việc làm tự nguyện ko tạo nên chi phí cho mình, tuy nhiên nó tạo nên cho mình thời hạn nhằm học tập những khả năng xã hội và tạo nên sự khác lạ vô xã hội của tất cả chúng ta. Các tự nguyện viên sở hữu thời cơ dạy dỗ giờ đồng hồ Anh, nghệ thuật và thẩm mỹ và thể thao mang lại trẻ nhỏ vô gia cư. Họ cũng canh ty trẻ nhỏ sở hữu yếu tố về sức mạnh, nhất là trẻ nhỏ ko thể nhìn, nghe và thưa.

V

25. Because it can help to tát increase your strength and energy, giving you a stronger heart.

Vì sao giẫm xe cộ là một trong những mẫu mã thể dục thể thao tốt?

Thông tin: Along with jogging and swimming, cycling is the best all-round forms of exercise. It can help to tát increase your strength and energy, giving you a stronger heart.

Tạm dịch: Cùng với chạy cỗ và lượn lờ bơi lội, giẫm xe cộ là mẫu mã tập dượt thể dục thể thao toàn vẹn tốt nhất có thể. Nó hoàn toàn có thể canh ty tăng mạnh sức khỏe và tích điện của chúng ta, tạo nên cho mình một trái khoáy tim mạnh bạo rộng lớn.

26. Because you don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling.

Vì sao người xem hoàn toàn có thể bị đau nhức sống lưng hoàn toàn có thể giẫm xe?

Thông tin: You don’t carry the weight of your body toàn thân on your feet when cycling. It is also a good khuông for people with a pain in your feet or your back.

Tạm dịch: quý khách hàng ko cần gánh trọng lượng khung người bên trên đôi bàn chân của tôi Khi giẫm xe cộ. Nó cũng là một trong những mẫu mã chất lượng tốt mang lại những người dân bị đau nhức ở cẳng chân hoặc sống lưng của chúng ta.

27. If you bởi too quickly, it can have bad effects.

Chuyện gì tiếp tục xẩy ra nếu như bạn giẫm xe cộ vượt lên nhanh?

Thông tin: Doing too quickly can have bad effects.

Tạm dịch: Đạp xe cộ vượt lên thời gian nhanh hoàn toàn có thể có công dụng xấu xí.

Dịch đoạn văn:

Cùng với chạy cỗ và lượn lờ bơi lội, giẫm xe cộ là mẫu mã tập dượt thể dục thể thao toàn vẹn tốt nhất có thể. Nó hoàn toàn có thể canh ty tăng mạnh sức khỏe và năng lượng của chúng ta, tạo nên cho mình một trái khoáy tim mạnh bạo rộng lớn. quý khách hàng ko cần gánh trọng lượng khung người bên trên đôi bàn chân của tôi khi giẫm xe cộ. Nó cũng là một trong những mẫu mã chất lượng tốt mang lại những người dân bị đau nhức ở cẳng chân hoặc sống lưng của chúng ta. quý khách hàng nên chính thức sở trường của tôi. Đạp xe cộ vượt lên thời gian nhanh hoàn toàn có thể có công dụng xấu xí.

Bạn nên giẫm xe cộ nhị chuyến hoặc phụ thân chuyến một tuần. Nếu các bạn thấy bản thân bị đau nhức, các bạn sẽ tạm dừng và nghỉ dưỡng.

C

VI

Xem thêm: tốc độ truyền sóng phụ thuộc vào

28. When did you start your hobby?

Cấu trúc thắc mắc với kể từ nhằm hỏi: “Wh/H + trợ động kể từ + S + V_nguyên thể?

Tạm dịch: quý khách hàng chính thức sở trường của chúng ta Khi nào?

29. We have asked people to tát donate books and clothes for the poor children sánh far.

Dấu hiệu: “so far” –“gần đây”

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi đang được xẩy ra vô vượt lên khứ và còn tiếp nối cho tới hiện nay tại/ thành quả còn ở lúc này.

Cấu trúc: S + have/ has + Ved/VP2

Tạm dịch: Chúng tôi đang được chất vấn người xem nhằm quyên canh ty sách và ăn mặc quần áo mang lại trẻ nhỏ nghèo đói mới gần đây.

30. I think that in the future, people will take up more outdoor activities.

Cách dùng: Diễn mô tả hành vi tiếp tục xẩy ra vô sau này, Dự kiến phụ thuộc vào chủ kiến cá nhân

Cấu trúc: S + will/ won’t + V_nguyên thể.

Tạm dịch: Tôi nghĩ về vô sau này người xem tiếp tục chính thức theo gót xua nhiều hoạt động và sinh hoạt ngoài cộng đồng rộng lớn.

31. My best friend doesn’t lượt thích mountain climbing because he’s afraid of heights.

S + V + because + S + V: vì chưng vì…

Tạm dịch: quý khách hàng thân thích của tôi ko mến leo núi vì như thế cậu ấy e những điểm bên trên cao.

VII

32. He is the kindest man (that) she has ever met.

S + have/ has + never + Vp2 such + (a/an) + adj + N before

= N + tobe + tính kể từ đối chiếu rộng lớn nhất + (that) + S + have/ has + ever + Vp2

Tạm dịch: Cô ấy trước đó chưa từng gặp gỡ một người con trai chất lượng tốt như thế trước ê.

= Anh ấy là kẻ con trai tốt nhất có thể tuy nhiên cô ấy từng gặp gỡ.

33. 33. He collects toy cars as a hobby.

V + as + N: thực hiện đồ vật gi như loại gì

collect toy cars as a hobby: thuế tầm xe hơi vật nghịch ngợm như 1 sở thích

Tạm dịch: Sở mến của anh ấy ấy là thuế tầm xe hơi vật nghịch ngợm.

= Anh ấy thuế tầm xe hơi vật nghịch ngợm như 1 sở trường.

34. You don’t need to tát finish the work today.

don’t need + to tát V_nguyên thể: ko cần thiết thực hiện gì

Tạm dịch: Nó là ko quan trọng nhằm triển khai xong việc làm thời điểm ngày hôm nay.

= quý khách hàng ko cần thiết triển khai xong việc làm thời điểm ngày hôm nay.

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua Học kì 1

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới nhất lớp 7

Thời gian giảo thực hiện bài: phút

(Đề thi đua số 1)

I. Circle the letter A, B, C or D to tát indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

1. A. map     B. hat     C. cap     D. what

2. A. sort     B. bottle     C. roll     D. coffee

3. A. daughter     B. sauce     C. aunt     D. laundry

4. A. was     B. walk     C. water     D. wall

5. A. morning     B. forget     C. pork     D. forty

II. Choose the best word or phrase (A, B, C or D) to tát complete each sentence below.

1. “………! Can you tell mạ the way to tát the food shop?”

A. Thank you     B. All right     C. Listen     D. Excuse me

2. …………… that street and the food cửa hàng is at the next corner.

A. Go along     B. Turn right     C. On the left     D. Turn on

3. I don’t often go to tát school by bus because it ………… a lot of time. Riding a bicycle is healthier.

A. spends     B. has     C. takes     D. gets

4. The doctor says my father will become ill ……………. he stops smoking.

A. until    B. when    C. unless     D. if

5. He bought …………. books and then left for trang chính.

A. much more    B. a few     C. a lot     D. a little

6. Ngoc ……………. eating fast food because it’s not good for her health.

A. likes     B. loves     C. hates    D. enjoys

7. If you want to tát live long, you………….eat much red meat.

A. should     B. needn’t     C. have to tát     D. shouldn’t

8. Don’t read in bed, …………. you’ll harm your eyes.

A. or    B. if    C. but     D. yet

9. I ………..playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. think     B. find     C. say     D. tell

10. Before moving to tát Ha Noi, my parents ……………in Ha Nam.

A. have lived    B. have been living    C. lived    D. live

III. Match a question in column A with a correct answer in column B.

Column A Column B

1. Can I help you?

A. I’d lượt thích some rice.

2. How much beef bởi you want?

B. Two dollars.

3. What bởi you need?

C. A dozen, please.

4. How many eat would you like?

D. Yes. I’d lượt thích some green tea.

5. How much is loaf of bread?

E. One kilo, please.

Answer:

1-

2-

3-

4-

5-

IV. Write the correct khuông of each verb in brackets to tát complete the following sentences.

1. Lan and her father (visit) …………….. the Temple of Literature last week.

2. America (discover) ……………….by Christopher Columbus.

3. They (not start) ……………….the project yet.

4. My brother hates (do) ………………the same things day after day.

5. My brother usually (go) …………………fishing in his không lấy phí time.

V. Choose a suitable word from the box to tát fill in each gap to tát complete the passage.

sang     competition     enjoys     bought     on

Minh’s hobby is singing. She (1) ……………… singing very much. When her brother (2) ………………… a karaoke mix last month, Minh was sánh glad that she (3) ………………….. every day after dinner. She likes to tát sing only English songs. In fact, she has already sung all the songs found (4) ………………… the karaoke discs. Minh is singing in the karaoke (5) ……………….. organized by the RC Center this Saturday. Her family is going there to tát tư vấn her.

VI. Read the passage and choose the best answer.

You can recycle many types of glass. Glass food and beverage containers can be reused and recycled many times. (In fact, only bulbs, ceramic glass, dishes and window glass can’t be recycled.)

Glass is made from soda ash, sand and lime. If it’s thrown away, it stays there indefinitely because glass never breaks down into its original ingredients. To be recycled, glass is sorted by color, crushed into small pieces and melted down into a liquid. Then, it is molded into new glass containers.

1. Which of the following can be recycled?

A. glass food and beverage containers     B. bulbs

C. dishes and window glass     D. ceramic glass

2. What does the word “reused” in line 2 mean?

A. use something again.     B. use all of thing

C. throw something away     D. not buying things which are over packed

3. Glass ………………….

A. is made from soda ash, sand and lime

B. stays there indefinitely if it’s thrown away

C. never breaks down into its original ingredients

D. all are correct

4. What does the word “its” in line 5 refer to?

A. glass     B. dash     C. sand     D. lime

5. When people recycle glass, they ………………..

A. sort it by color and crush it into small pieces

B. melt it into containers

C. mold it into containers

D. all are correct

VII. Make sentences using the words and phrases given.

1. He/ has/ flu/./ he/ keep/ sneezing/ coughing/.

....................................................................................

2. Listen/ music/ in/ free/ time/ is/ my/ favourite/ hobby/.

....................................................................................

3. My brother/ enjoy/ play/ piano/ when/ he/ young/.

....................................................................................

4. In/ future/,/ I travel/ around/ Viet Nam.

....................................................................................

5. Nhung/ already/ finish/ the homework/.

....................................................................................

VIII. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. The painting is bigger phàn nàn the photograph. (not as …as)

The photograph ...........................................................................

2. They sell tickets at the gate of the tourist site.

Tickets ..............................................................................

3. The market does not have any carrots.

There ............................................................................

4. They didn’t go camping yesterday because it rained heavily.

Because of ...........................................................................

5. Be careful or you’ll hurt yourself.

If you are ...........................................................................

Đáp án & Thang điểm

I. Circle the letter A, B, C or D to tát indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.

1. D     2. C     3. C     4. A     5. B

II. Choose the best word or phrase (A, B, C or D) to tát complete each sentence below

1. D     2. A     3. C     4. C     5. B

6. C     7. D     8. A     9. B     10. C

III. Match a question in column A with a correct answer in column B.

1. D     2. E     3. A     4. C     5. B

IV. Write the correct khuông of each verb in brackets to tát complete the following sentences.

1. visited     2. was discovered     3. haven’t started

4. doing     5. goes

V. Choose a suitable word from the box to tát fill in each gap to tát complete the passage.

1. enjoys     2. bought     3. thanh lịch     4. on     5. competition

VI. Read the passage and choose the best answer.

1. A    2. A     3. D     4. A     5. D

VII. Make sentences using the words and phrases given.

1. He has flu. He keeps sneezing and coughing.

2. Listening to tát music in the không lấy phí time is my favourite hobby.

3. My brother enjoyed playing the piano when he was very young.

4. In the future, I’ll travel around Viet Nam.

5. Nhung has already finished all the homework.

VIII. Rewrite each of the following sentences in such a way that means exactly the same as the sentence printed before it.

1. The photograph is not as big as the paiting.

2. Tickets are sold at the gate of the tourist site.

3. There are not any carrots in the market.

4. Because of the heavy rain, they didn’t go camping yesterday.

5. If you are not careful, you’ll hurt yourself.

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua Giữa học tập kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới nhất lớp 7

Thời gian giảo thực hiện bài: phút

(Đề thi đua số 1)

A. PRONUNCIATION:

Circle the word that has the underlined part pronounced differently from others.

1. A. washed      B. watched      C. looked      D. closed

2. A. sugar      B. scared      C. shy      D. surprise

3. A. late      B. gate      C. hilarious      D. hate

4. A. house      B. hour      C. horrible      D. horror

5. A. fight      B. sight      C. religious      D. light

B. GRAMMAR AND VOCABULARY

I. Give the right khuông of the words in brackets

1. Her……………………..was excellent      (PERFORM)

2. Many………………...... activities are held every year.      (CULTURE)

3. Birthday is a family……………………….      (CELEBRATE)

4. The football match was very…………………………      (ECXITE)

5. I am………………….. that he won the prize      (AMAZE)

II. Choose the best answer to tát complete the sentences

1, We should have a ……………… check-up every six months.

   A. medical      B. medicine

   C. hospital      D. aspirin

2, Ba is ……………… in his medical record at the moment.

   A. fill      B. fills

   C. to tát fill      D. filling

3, They ....................... in that factory since last Monday.

   A. didn't work      B. worked

   C. haven't worked      D. work

4, How ……………… are you? 1.5 meter in height.

   A. high      B. tall

   C. height      D. long

5, What was ……………… with her?

   A. problem      B. matter

   C. wrong      D. feeling

6, People feel ……………… when they catch the cold.

   A. pleasant      B. unpleasant

   C. pleased      D. unpleased

7, She has a pain ……………… her back.

   A. on      B. in

   C. at      D. with

8, I ……………… for class.

   A. am never late      B.am late never

   C. late am never      D. never am late

9, That work is good ……………… him.

   A. for      B. at

   C. with      D. on

10, The xế hộp is different ……………… mine.

   A. with      B. from

   C. to tát      D. for

III. Make questions for the underlined parts .

1, The Robinsons visited Ho Chi Minh đô thị a few weeks ago.

……………………………………………………………………………………….

2, She bought a lot of different gifts for her friends.

……………………………………………………………………………………….

3, My vacation in Nha Trang was very wonderful.

……………………………………………………………………………………….

4, Lan has hung the poster on the wall.

……………………………………………………………………………………….

5, They ate lunch in a famous restaurant with their friends.

……………………………………………………………………………………….

C. READING: Read the passage and answer the questions below

   Yesterday was Sunday. We didn’t work. We all stayed at trang chính. In the morning my father planted some trees and then watered them. He always likes doing the gardening. My mother tidied our house then cooked a good lunch. I watched TV then helped my mother with the housework. I cleaned the floor and dusted the furniture. My brother listened to tát music. In the afternoon one of my father’s friend visited us. They talked and played chess together. My brother pained a nice picture. I learned my lessons. We were busy all day but everybody was very happy.

1. Why did they stay at trang chính yesterday?

………………………………………………………..

2. What did her father bởi in the morning?

………………………………………………………..

3. Did she help her mother with the housework?

………………………………………………………..

4. Who visited them in the afternoon?

………………………………………………………..

5. Were they happy on that day?

………………………………………………………..

D. WRITING

Rewrite the sentences with the same meaning

1. The distance from Ha Noi to tát Hai Phong is about 100 km

→ It is about……………………………………………………………………………………………………

2. What is the distance between Hai Duong to tát Hue?

→ How……………………………………………………………………………………………………

3. She usually walked to tát school last year.

→ She used……………………………………………………………………………………………………

4. Although he studied hard, he didn’t pass the exam

→ Despite……………………………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

A. PRONUNCIATION:

1. D 2. B 3. C 4. B 5. C

B. GRAMMAR AND VOCABULARY

I. Give the right khuông of the words in brackets

1. performance

2. cultural

3. celebration

4. exciting

5. amazed

II. Choose the best answer to tát complete the sentences

1. A 2. D 3. C 4. B 5. C
6. B 7. A 8. A 9. A 10. B

III. Make questions for the underlined parts .

1. When did the Robinsons visit Sài Gòn city?

2. What did she buy for her friends?

3. How was your vacation in Nha Trang?

4. Where has Lan hung the poster?

5. Who did they eat lunch in a famous restaurant with?

C. READING:

1. Yesterday was Sunday.

2. Planting and watering some trees.

3. Yes, she did.

4. One of her father’s friend.

5. Yes, they were.

D. WRITING

1. It’s about 100km from Hanoi to tát Hai Phong

2. How far is it from Hai Duong to tát Hue?

3. She used to tát walk to tát school last year.

4. Despite studying hard, he didn’t pass the exam.

Phòng Giáo dục đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề thi đua Học kì 2

Năm học tập 2023 - 2024

Môn: Tiếng Anh mới nhất lớp 7

Thời gian giảo thực hiện bài: phút

(Đề thi đua số 1)

A. READING COMPREHENSION:

I. Read the passage and decide if the statement is True or False.

   In Britain, the climate is not very good. There are very few hot days and it rains a lot. Because of this, people spend a lot of time at trang chính. Generally, British homes have a lot of furniture in them, carpets on the floors and heavy curtains.

   Many houses in Britain are old. Many of them are over one hundred years old. Often, they bởi not have enough insulation and the heat goes out through the windows, the doors and up the chimney.

   Because of the climate, people in Britain have to tát send a lot of money on heating. Many houses have special system called “central heating”. The heats all the rooms and, at the same time, heats the hot water. Houses without central heating often have gas, electric or coal fires. The rooms in most British houses are quite small.

   New houses are much better. They have two layers of glass in the windows to tát stop the heat going out.

............. 1. The weather is not very good, sánh British people spend much time at trang chính.

............. 2. The heat goes out through the windows, the doors and up the chimney.

............. 3. People have to tát spend a lot of money on heating because the climate is quite bad.

............. 4. Houses without central heating rarely have gas, electric or coal fires.

............. 5. New houses usually have two layers of glass in the windows to tát stop the heat going out.

II. Read the text about Kirsten Dunst and answer the questions that follow.

Kirsten Dunst was born in New Jersey , USA, in 1982. Her acting career began at the age of three when she appeared in her first TV advert. She made her film debut with a small part in Woody Allen’s New York Stories (1989).

In 1994, she got her big break in Interview with the Vampire, performing with famous megastars Brad Pitt and Tom Cruise. Her performance as a creepy kid earned her Golden Globe nomination, the MTV Award for Best Breakthrough Performance and the Saturn award for Best Young actress.

Over the next few years, she started in more hit movies including Little Women (1994), Jumanji (1995), the romantic Get Over It (2001) and Mona Lisa Smile with Julia Roberts (2003). However, her most successful films are the Spider-Man film (2002-2004) with Tobey Maguire, where she plays the parts of superhero Spider-Man’s girlfriend, Mary Jane.

1. When and where was Kirsten Dunst born?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. What was the first film?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. What part did she play in Interview with the Vampire?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. What awards did she win for her performance in Interview with the Vampire?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

5. What are her most successful films?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

B. WRITING:

I. Make questions for the underlined parts.

1. It is about two kilometers from my house to tát school?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. He goes to tát work by xế hộp.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. It took mạ twenty minutes to tát walk to tát school.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. We will go to tát the Flower Festival in Da Lat next year.

……………………………………………………………………………………………………………………………………

II. Complete the sentences with the correct khuông of the words in brackets.

1. I love the .......................................... of folk songs. (PERFORM)

2. We held the Mid-Autumn festivals in ...................................house. (CULTURE)

3. The Thanksgiving is a .........................................festival. (SEASON)

4. He had an accident last week because he drove........................ (CAREFUL)

III. Rewrite the sentences, using the words given.

1. The distance from my house to tát Ha Noi is over đôi mươi kilometers.

→It’s……………………………………………………………………………………………………………………………………

2. My brother often watched TV in his không lấy phí time last year, but he no longer does it.

→My brother used……………………………………………………………………………………………………………………………………

3. People in the countryside will use much biogas in the future.

→Much……………………………………………………………………………………………………………………………………

4. These flowers are Lan’s.

→These are……………………………………………………………………………………………………………………………………

Đáp án & Thang điểm

A. READING COMPREHENSION:

I. Read the passage and decide if the statement is True or False.

1. T 2. T 3. F 4. F 5. T

II. Read the text about Kirsten Dunst and answer the questions that follow.

1. She was born in USA in 1982

2. It was Thủ đô New York stories.

3. She played the part of a creepy kid.

4. She won the MTV award for Best Breakthrough Performance and the Saturn award for Best Young Actress.

5. Her most success films are the Spider-Man films.

B. WRITING:

I. Make questions for the underlined parts.

1. How far is it from your house to tát school?

2. How does he go to tát school?

3. How long did it take you to tát walk to tát school?

4. When will you go to tát the Flower Festival in Da Lat?

II. Complete the sentences with the correct khuông of the words in brackets.

1. performance(s) 2. cultural 3. seasonal 4. carelessly

III. Rewrite the sentences, using the words given.

1. It’s over đôi mươi kilometers from my house to tát Ha Noi.

2. My brother used to tát watch TV in his không lấy phí time last year.

3. Much biogas will be used in the countryside in the future.

4. These are Lan’s flowers.

....................................

....................................

....................................

Lưu trữ: Sở đề thi đua Tiếng Anh 7 cũ

Xem test Đề GK2 Anh 7 Global Xem test Đề GK2 Anh 7 Smart Xem test Đề HK2 Anh 7 Global Xem test Đề HK2 Anh 7 Smart Xem test Đề HK2 Anh 7 Friends

Xem tăng đề thi đua những môn học tập lớp 7 tinh lọc, sở hữu đáp án hoặc khác:

  • Bộ Đề thi đua Toán 7

  • Đề thi đua Ngữ văn 7

  • Đề thi đua Khoa học tập đương nhiên 7

  • Đề thi đua Lịch Sử & Địa Lí 7

  • Đề thi đua GDCD 7

  • Đề thi đua Tin học tập 7

  • Đề thi đua Công nghệ 7

Đã sở hữu lời nói giải bài xích tập dượt lớp 7 sách mới:

  • (mới) Giải bài xích tập dượt Lớp 7 Kết nối tri thức
  • (mới) Giải bài xích tập dượt Lớp 7 Chân trời sáng sủa tạo
  • (mới) Giải bài xích tập dượt Lớp 7 Cánh diều

Săn SALE shopee mon 11:

  • Đồ người sử dụng học hành giá cả tương đối mềm
  • Sữa chăm sóc thể Vaseline chỉ rộng lớn 40k/chai
  • Tsubaki 199k/3 chai
  • L'Oreal mua 1 tặng 3

ĐỀ THI, GIÁO ÁN, KHÓA HỌC DÀNH CHO GIÁO VIÊN VÀ PHỤ HUYNH LỚP 7

Bộ giáo án, bài xích giảng powerpoint, đề thi đua giành cho nghề giáo và khóa huấn luyện và đào tạo giành cho bố mẹ bên trên https://tailieugiaovien.com.vn/ . Hỗ trợ zalo VietJack Official

Tổng đài tương hỗ ĐK : 084 283 45 85

Đã sở hữu phầm mềm VietJack bên trên điện thoại thông minh, giải bài xích tập dượt SGK, SBT Soạn văn, Văn hình mẫu, Thi online, Bài giảng....miễn phí. Tải tức thì phần mềm bên trên Android và iOS.

Theo dõi công ty chúng tôi không lấy phí bên trên social facebook và youtube:

Xem thêm: thao tác lập luận bình luận lớp 11

Tuyển tập dượt Đề thi đua những môn học tập lớp 7 năm học tập 2022 - 2023 học tập kì 1, học tập kì 2 được những Giáo viên tiên phong hàng đầu biên soạn bám sát công tác và cấu tạo đi ra đề thi đua trắc nghiệm và tự động luận mới nhất.

Nếu thấy hoặc, hãy khích lệ và share nhé! Các phản hồi ko phù phù hợp với nội quy phản hồi trang web có khả năng sẽ bị cấm phản hồi vĩnh viễn.




Giải bài xích tập dượt lớp 7 sách mới nhất những môn học